Brieven

Aankomende evenementen

vanwege het coronavirus  zijn veel van onze evenementen geannulleerd, uitgesteld, of  enkel digitaal beschikbaar. Volgt u daarvoor onze social-media kanalen en onze nieuwsbrief.

 • Mon, May 04
  YouTube kanaal Feest der Poezie
  De liederen van Mordechai Gebirtig - Online concert
  Met het naderen van 75 jaar Bevrijding vragen we ons af hoe we het leed van de Tweede Wereldoorlog duidelijk kunnen maken aan nieuwe generaties. Wat betrekt ons meer dan het persoonlijke verhaal?
  Delen
 • Sun, Jan 26
  Martinikerk
  Gratis presentatie en concert - Hij is van ver en dichtbij: Twintig Psalmen en Liederen
  In dit concert zal het Koor voor Nieuwe Nederlandse Religieuze Muziek twintig nieuwe psalmen en liederen, met muziek van Antoine Oomen en op teksten van Huub Oosterhuis ten gehore brengen. Tevens wordt de bundel Groningen/Grunnen gepresenteerd samen met vertaler Marten van Dijken.
  Delen
 • Fri, Dec 13
  Stichting CultuurCentrum Zundert
  De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
  een multidisciplinair programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw.
  Delen
 • Sun, Nov 24
  De Nieuwe Liefde
  De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
  Boekpresentatie en programma met muziek, voordracht, theater en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw.
  Delen
 • Sun, Nov 10
  Woodbrooke Landgoedhotel & Brasserie Woo
  De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
  Een multidisciplinair programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst. Op het landgoed van de Woodbrokers.
  Delen
 • Sun, Oct 27
  De Refter, Ubbergen
  De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
  Een multidisciplinair programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw.
  Delen
 • Thu, Oct 10
  Sociëteit "De Unie" Hilversum
  De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
  Een avondvullend programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw, met de Stadsdichter van Hilversum Mieke van Zonneveld.
  Delen

 © Uitgeverij HetMoet 2019-2021