Brieven

Aankomende evenementen

vanwege het coronavirus  zijn veel van onze evenementen geannulleerd, uitgesteld, of  enkel digitaal beschikbaar. Volgt u daarvoor onze social-media kanalen en onze nieuwsbrief.

Mon, May 04
YouTube kanaal Feest der Poezie
De liederen van Mordechai Gebirtig - Online concert
Met het naderen van 75 jaar Bevrijding vragen we ons af hoe we het leed van de Tweede Wereldoorlog duidelijk kunnen maken aan nieuwe generaties. Wat betrekt ons meer dan het persoonlijke verhaal?
Delen
Sun, Jan 26
Martinikerk
Gratis presentatie en concert - Hij is van ver en dichtbij: Twintig Psalmen en Liederen
In dit concert zal het Koor voor Nieuwe Nederlandse Religieuze Muziek twintig nieuwe psalmen en liederen, met muziek van Antoine Oomen en op teksten van Huub Oosterhuis ten gehore brengen. Tevens wordt de bundel Groningen/Grunnen gepresenteerd samen met vertaler Marten van Dijken.
Delen
Fri, Dec 13
Stichting CultuurCentrum Zundert
De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
een multidisciplinair programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw.
Delen
Sun, Nov 24
De Nieuwe Liefde
De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
Boekpresentatie en programma met muziek, voordracht, theater en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw.
Delen
Sun, Nov 10
Woodbrooke Landgoedhotel & Brasserie Woo
De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
Een multidisciplinair programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst. Op het landgoed van de Woodbrokers.
Delen
Sun, Oct 27
De Refter, Ubbergen
De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
Een multidisciplinair programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw.
Delen
Thu, Oct 10
Sociëteit "De Unie" Hilversum
De zachte krachten - over Henriette Roland Holst
Een avondvullend programma met muziek, voordracht, boekpresentatie en meer rondom Henriette Roland Holst, de grootste Nederlandse dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw, met de Stadsdichter van Hilversum Mieke van Zonneveld.
Delen

 © Uitgeverij HetMoet 2019-2021