Het mag bij HetMoet

Welkom bij HetMoet!

 

Uitgeverij HetMoet is een onafhankelijke uitgeverij en publiceert literaire fictie, non-fictie en poëzie op het snijvlak van literatuur, maatschappij en levensbeschouwing. Wij verzorgen uitgaven van auteurs met diverse achtergronden en uit verschillende tijden, nieuw of opnieuw ontdekt. Onze uitgaven zijn uitdagend, verdiepen en inspireren. De focus ligt bij ons niet op commercie maar op unieke titels en edities die alle op artisanale wijze worden ontworpen, gedrukt en gepresenteerd.

We moedigen aan tot creativiteit en eigenwijsheid. Alles mag bij HetMoet, als het over voldoende kwaliteit en originaliteit beschikt. Mocht u een manuscript willen versturen, dan kan dat per mail. Als we geïnteresseerd zijn reageren we binnen 3 maanden.

We werken graag samen met onafhankelijke en kleine organisaties en artiesten en ons team verandert daardoor regelmatig. De publicaties gaan vaak gepaard met uitvoeringen, theatervoorstellingen, voordrachten en muzikale salons, verzorgd door Stichting Feest der Poëzie waar uitgeverij HetMoet nauw mee samenwerkt.

Tevens verzorgden wij uitgaven in samenwerking met de Stichting Huub Oosterhuis Fonds.

Uitgeverij HetMoet is tevens thuisbasis van Open Archief & #boekenaanboord

 © Uitgeverij HetMoet 2019-2021