Het mag bij HetMoet

Welkom bij HetMoet!

 

Uitgeverij HetMoet is een onafhankelijke, bijzondere uitgeverij en publiceert literaire fictie, non-fictie en poëzie, op het snijvlak van literatuur, maatschappij en levensbeschouwing. Wij verzorgen uitgaven van auteurs, vergeten of opnieuw ontdekt, met diverse achtergronden en uit verschillende tijden. Ook vertalingen zijn bij ons welkom. Onze uitgaven zijn uitdagend en hopen het bewustzijn van de lezer te verdiepen en te inspireren. De focus bij onze uitgeverij ligt niet op commercie maar op unieke titels en exemplaren. Deze worden allen op artisanale wijze ontworpen en gedrukt.

We moedigen aan tot creativiteit en eigenwijsheid. Alles mag bij HetMoet, als het over voldoende kwaliteit en orginaliteit beschikt. Mocht u een manuscript willen versturen, dan kan dat per mail. Als we geinteresseerd zijn reageren we binnen 3 maanden.

We werken graag samen met onafhankelijke en kleine organisaties en artiesten en ons team verandert daardoor regelmatig. De publicaties gaan vaak gepaard met uitvoeringen, theatervoorstellingen, voordrachten en muzikale salons, verzorgd door Stichting Feest der Poëzie waar uitgeverij HetMoet nauw mee samenwerkt.

Tevens verzorgden wij uitgaven in samenwerking met de Stichting Huub Oosterhuis Fonds.

 © Uitgeverij HetMoet 2019-2020